Ahven

Tuomaan Kalatukun kautta saat käsin fileoidut ahvenfileet kotimaisesta ja tuoreesta ahvenesta. Lisäksi toimitamme kokonaiset ahvenet sekä savuahvenet kaupoille ja ravintoloille. Ahvenet pyydetään sekä meri- että järvialueilta ja toimitetaan kotimaisten kalastajien toimesta suoraan kalatukkuumme.

Hauki

Haukifileet, kokonainen hauki sekä jalostetut haukituotteet kuten suussa sulavat haukipullat. Aidoista raaka-aineista ja tuoreena.

Kirjolohi

Valtaosa kirjolohistamme on kotimaista viljeltyä kirjolohta. Kauttamme saat kirjolohifileet, ruodottomaksi nypityt fileet sekä kokonaiset kirjolohet.

Kuha

Suomenlahden, saaristomeren ja suurten järvien kuhaa käsin fileoituina tai kokonaisena, tarpeidesi mukaan käsiteltynä.

Muikku

Puhtaiden järvien muikkua kokonaisena. Toimitukset kaupoille, ravintoloille ja suurtalouskeittiöille.

Nieriä

Käsittelemme suomalaista, viljeltyä nieriää sekä ruotsalaista ja islantilaista nieriää. Fileenä tai kokonaisena, tarpeidesi mukaan toimitettuna.

Norjalainen lohi

Norjalaista lohta käsin fileoituna ammattilaisten käden jäljellä. Käsin ruodottomaksi nypittynä, rasvat trimmattuna tai kokonaisena. Tuomaan Kalatukulta norjalainen lohifile A, B, C, D tai E leikattuna.

Siika

Kotimaista villiä ja viljeltyä siikaa kauden mukaan. Joko valmiiksi käsin fileoituna, ruodottomaksi nypittynä tai kokonaisena. Myös kokonainen kala suomustettuna.

Silakka

Kotimaista silakkaa tuoreena, toimitukset kaupoille, ravintoloille ja suurtalouskeittiöille.